Belle Chasse High School

Skip to main content
Bell Schedules
Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Entrance Bell 7:20 AM 7:25 AM 5 min
1st Block 7:25 AM 8:50 AM 85 min
2nd Block 8:55 AM 10:20 AM 85 min
3rd Block (for 2nd block lunch) 10:25 AM 11:50 AM 85 min
3rd Block (for 1st block lunch) 10:55 AM 12:20 PM 85 min
FIRST LUNCH 10:20 AM 10:50 AM 30 min
SECOND LUNCH 11:50 AM 12:20 PM 30 min
FLEX 12:25 PM 1:00 PM 35 min
4th Block 1:05 PM 2:30 PM 85 min
Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Entrance Bell 7:20 AM 7:25 AM 5 min
1st Block 7:25 AM 8:55 AM 90 min
2nd Block 9:00 AM 10:00 AM 60 min
3rd Block (for 2nd block lunch) 10:35 AM 12:05 PM 90 min
3rd Block (for 1st block lunch) 11:00 AM 12:30 PM 90 min
FIRST LUNCH 10:30 AM 10:55 AM 25 min
SECOND LUNCH 12:05 PM 12:30 PM 25 min
4th Block 12:35 PM 2:05 PM 90 min
PEP RALLY 2:05 PM 2:30 PM 25 min